rightrightrightForside
Grasrotandel


Sparebankstiftelse

facebook logo

Bydel Frogner støtter Blokkfløytistene Uranienborg med Frivillighetsmidler


Aktuelt: Bilder l Lydeksempler l Videoer l Kalender l Lenker l Kontakt transparent rightrightrightNyheter

Lenker

 

http://www.recorderhomepage.net/

Recorder Home Page fra Australia. Den mest omfangsrike hjemmesiden for blokkfløyte som finnes.

http://blokfluit.beginthier.nl/

Her finnes mange interessante linker til spennende blokkfløytestoff!

http://www.eidstendahl.no/

Hjemmesiden til Caroline Eidsten Dahl som er tidligere medlem i Blokkfløytistene Uranienborg og som idag er profesjonell blokkfløytist.

http://www.ingeborgchristophersen.com/

Hjemmesiden til Ingeborg Christophersen som er tidligere mangeårig medlem i Blokkfløytistene Uranienborg og som idag er profesjonell blokkfløytist.

http://www.wintemper.com/alex/

Alexandra Barbara Opsahl er tidligere mangeårig medlem i Blokkfløytistene Uranienborg og idag profesjonell blokkfløytist. Alexandra har også utdannet seg som profesjonell utøver på renessanseinstrumentet cornetto (zinke). Her ligger noen fine lydfiler hvor hun spiller renessansemusikk.

http://www.fredmansmusik.com/
Fredmans musik er den største blokkfløytebutikken i Norden. De har et stort utvalg av instrumenter i alle prisklasser. Blokkfløytistene kjøper ofte instrumenter derfra.

http://www.recordermail.co.uk/

Her kan man bestille blokkfløytenoter i en nettbutikk som har et veldig bra utvalg.

http://www.musiklaedle.eu/

Her er også en god nettbutikk hvor man kan bestille blokkfløytenoter.

http://www.flauto-dolce.it/

En nettside med mye originalmusikk og arrangementer som kan lastes ned for blokkfløyte og andre instrumenter.

http://www.bodildiesen.no/

Bodil Diesen er norges eneste profesjonelle blokkfløytebygger. Hun har laget alle sjøfløytene til Blokkfløytistene Uranienborg. Flere av de viderekommende elevene våre har også kjøpt renessansefløyter av henne.

http://www.harjedalspipan.se/

Gunnar Stenmark lager svenske folkemusikkinstrumenter. Han har laget et stort antall Månmarkapiper og Härjedalspiper som Blokkfløytistene Uranienborg disponerer.

http://www.adrianabreukink.com/ADRIANA/HOME
Adriana Breukink har bygget alle renessanseinstrumentene til Blokkfløytistene Uranienborg. Hun er en av verdens ledende blokkfløytebyggere. Storefløyt fikk besøke verkstedet hennes da de var på turné i Nederland sommeren 2008.

http://www.moeck.com/cms/index.php
Moeck fabrikken i Tyskland har vært den ledende blokkfløyteprodusenten i verden i mange årtier. Alle som har studert blokkfløyte har hatt eller har instrumenter laget av Moeck. Moeck har et stort sortiment av fløyter i alle størrelser og utgaver. De gir også ut mye spennende blokkfløytemusikk.

http://www.mollenhauer.com/
Mollenhauer er også et kvalitetsmerke innen blokkfløyteproduksjon. Spesielt de siste årene har Mollenhauer vært veldig dyktige, noe som gjør av Blokkfløytistene Uranienborg for tiden kjøper flest fløyter av dette merket.

http://www.kueng-blockfloeten.ch/

De fleste bassfløytene som brukes av Blokkfløytistene Uranienborg er av merket Küng. Denne sveitsiske produsenten er veldig dyktige i å lage gode bassinstrumenter

http://www.musikkskolen.gs.oslo.no/
Dette er hjemmesiden til Oslo Musikk- og kulturskole. Les om aktivitetene og tilbudene til skolen. Her kan man få informasjon om kurs og prosjekter som man kan være med på i tillegg til den vanlige blokkfløyteundervisningen. Blokkfløytistene Uranienborg kjøper undervisningstimer av musikkskolen.

http://www.barrattdue.no/
Barratt Due har et samarbeid med Oslo musikk- og kulturskole om en Talentskole hvor flere av elevene i Blokkfløytistene Uranienborg er med eller har vært med tidligere.

http://www.saers.com/recorder/
Niklas Saers hjemmeside for blokkfløyte med mye spennende stoff bl.a. noter og musikkfiler. Niklas har vært med i Blokkfløytistene Uranienborg i mange år og har studert blokkfløyte videre ved konservatoriet i Esbjerg i Danmark.

http://www.tidigmusik.com/
Dette er nettstedet til tidligmusikkforeningen i Sverige. Her kan man finne mange spennende artikler.